Wimperextensions benodigdheden
Wimperextensions benodigdheden
Doctor Langeveldplein 12
3361HE Sliedrecht
0184 633 050 - info@wimperextensions-benodigdheden.nl

 

Vóór 15:00 uur besteld? Zelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 50,-

BH BROW HENNA (SALE)

BrowXenna
€ 35,99 24,99 st (excl. BTW)
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden (werkdagen)
Opties:

Onze voordelen

 • Exclusieve merken!
 • Officieel HQ en opleidings locatie London lash pro Nederland!
 • Bestellingen vanaf €100,- excl. BTW aan London Lash Pro producten ontvangen gratis een London lash Pro box.
 • U krijgt een Lifetime support bij het volgen van onze trainingen!
 • London Lash pro een Award winning brand wereldwijd!
Specificaties
Aanzien wenkbrauwverf
Dekking Goed dekkend
Doorschijnend Nee, je ziet de natuurlijke kleur niet
Duurzaamheid
waterbestendig Ja
UV-lichtbestendig Ja
Kleurbehoud ongeveer 5 a 6 weken
Eigenschappen
Inhoud voor ongeveer 100 behandelingen
Verpakking Flesje
Structuur
Structuur Poeder
Pluspunten
 • 10 kleuren
 • Alleen Brow Henna aqua mineraal nodig
 • Blijft tot wel 6 weken zichtbaar op de haren
 • Verzorgt de haren
 • 100 behandelingen uit 1 flesje

 

Heeft u een vraag over BH BROW HENNA (SALE)?

 
 
 
Productbeschrijving

BH Brow Henna geeft een prachtige volume en een expressieve kleur maar verzorgt en herteld ook de haren.

BH Brow Henna is een bestseller voor wenkbrauwkleuring. Het geeft niet alleen de wenkbrauwen een prachtig volume en een expressieve kleur, maar helpt ook bij het herstellen van zwakke en beschadigde haren.

BH Brow Henna biedt optimale kleuring zonder roodachtige impregnering en bestaat uit natuurlijke stoffen die de haartjes versterken.

BH Brow Henna biedt een optimale kleuring van de wenkbrauwen en de huid met een zacht permanent make-upeffect zonder de "roodachtige" impregnering. Het bestaat uit natuurlijke stoffen die helpen de haartjes te versterken bij elke procedure en die bijdragen aan het herstel van de natuurlijke vorm van de wenkbrauwen.

10 universele kleuren die afzonderlijk en in combinatie met elkaar maximaal 6 weken op de haren blijft zitten.

De fenomenale kracht van de ingrediënten van het product zorgt ervoor dat de henna maximaal zes weken op kleuren die afzonderlijk en in combinatie met elkaar gebruikt kunnen worden. BH Brow Henna's rijke kleurenpalet bevat 10 universele kleuren die afzonderlijk of in combinatie met elkaar kunnen worden gebruikt. U vindt eenvoudig de perfecte combinatie voor elk type huid- en haarkleur.

Verpakt in een flesje waar je ongeveer 100 behandelingen uit kunt halen

Er is geen waterstofperoxide of speciale oxidatiemiddel nodig voor een comfortabele toepassing van BH Brow Henna.  Een handige applicator stelt u in staat om de hoeveelheid gebruikte henna persoonlijk te regelen. De BH Brow Henna-set is perfect voor zowel professioneel als thuisgebruik. BH Brow Henna wordt geleverd in een handige verpakking, met één fles die maximaal 100 behandelingen bevat.

Meng de Henna in een verhouding van 2:1 met de Brow Henna water tot een soja achtige substantie.

Meng de henna in een niet metalen bak met 3-5 druppels Brow Henna water in een verhouding van 2: 1. Meng het resulterende mengsel grondig. Voeg zo nodig water of henna toe om een ​​consistentie te verkrijgen die lijkt op die van sojasaus. Laat het mengsel 1 minuut staan. Werk met dunne lagen en wacht tot de laag droog is voor dat je de volgende laag gebruikt. Gemiddeld werk je met 1 tot 3 lagen.

BH Brow Henna-kleuren:


'Brunette'
No 1 Neutral Brown is geschikt voor donkerblond of lichtbruin haar. Bovendien is No1 Neutral Brown perfect voor het kleuren van zeer dunne, geplukte wenkbrauwen. Geeft een lichte dekking op de huid en is geschikt voor blondines die toch voor bruin willen gaan.

No 2 Cold Coffee is geschikt voor vrouwen met een zeer witte, albasten huid en vrouwen met bruine ogen. Wanneer gemengd met No 3 Rich Brown geeft het een rijke kleur die lijkt op bittere chocolade, waardoor de olijftoon van de huid zachter wordt. No2 is ook dekkend op de huid.

No 3 Rich Brown is geschikt voor heldere brunettes. Wanneer gemengd met No2 Cold, is het geschikt voor een zeer lichte, bijna transparante huid.

No 4 Bitter Chocolate werkt goed voor bruinharige vrouwen en donkerharige vrouwen. Het is onmisbaar voor het creëren van het imago van een femme fatale.

No 5 Frosty Chestnut is de helderste tint in de hele regel. Het werkt heel goed voor vrouwen met donker haar en een koude huid. Om de kleurpregnatie aan te passen, kan eenvoudig de consistentie van het product en het aantal aangebrachte lagen worden gevarieerd. No5 is goed dekkend op de huid en kan een tatoeage effect geven.

'Blond'
No 1 Pearl werkt goed voor blondines met een zeer witte, bijna transparante huid. Het geeft een zeer zacht resultaat dat zo natuurlijk mogelijk is. We raden aan een beetje grafietconcentraat toe te voegen om een ​​ongewenste warme tint met geelheid te voorkomen.

No 2 Light Blond is voor vrouwen met een huidtint van olijfolie, omdat het de kou van de huid verzacht. Het wordt ook aanbevolen voor vrouwen met Slavische huidtypes. Gemengd met No 3 Light Chestnut verandert het in een prachtige muscaatkleurige kleur.

No 3 Light Chestnut is een van de meest populaire tinten voor blondines met honing, goud en abrikoos haar. Ook aanbevolen voor vrouwen met fel rood haar. No3 van de blond lijn is zeer geschikt voor blondines met een warme huidtype.

No 4 Golden Blonde is een zeer zachte, zachte kleur. Het is geschikt voor blonde vrouwen. Wanneer het wordt gebruikt voor het kleuren, geeft het een warme uitstraling die zo natuurlijk mogelijk is. Het geeft volume en dichtheid, zelfs tot van nature dunne wenkbrauwen.

No. 5 Dark Blond  als blonde en donkerblonde vrouwen, evenals vrouwen met een Slavisch of Europees uiterlijk. Het geeft een zo natuurlijk mogelijke uitstraling. Deze blond is ook het meest dekkend op de huid van de blondkleuren.

 

 

Advies nodig over BH BROW HENNA (SALE)?
 • Neem contact op met onze klantenservice:
 •  
 •  
Of bel: 0184 - 633050
BH BROW HENNA (SALE)
€ 35,99 24,99 st (excl. BTW)
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden (werkdagen)
Opties:
9.7 1 10
56 beoordelingen
Top
17-08-2019
 • Uitgebreid betaalgemak: