Wimperextensions benodigdheden
Wimperextensions benodigdheden
Doctor Langeveldplein 12
3361HE Sliedrecht
0184 633 050 - info@wimperextensions-benodigdheden.nl

 

Vóór 15:00 uur besteld? Zelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 50,-

Cursus russian volume

Lees meer..

Wimperextensions cursus russian volume volgen? Bij de academie van wimperextensions benodigdheden bieden wij een uitgebreide russian volume cursus aan. Voor deze opleiding dient u minimaal 3 maanden in het bezit te zijn van een one by one certificaat.

Lees minder

Onze voordelen

  • Exclusieve merken
  • Officieel HQ en opleidingslocatie InLei Nederland
  • Officieel HQ en opleidingslocatie Lash art pro Nederland
  • U krijgt een Lifetime support bij het volgen van onze trainingen!
  • Award winning brands wereldwijd!
  • Klinisch geteste producten! 
  • Cruelty free!
  • Free gift every order!
 
Wimperextensions cursus russian volume - 1 daagse basis cursus voor de Russian volume techniek

1 daagse basis cursus voor de Russian volume techniek

€ 395,00 Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden (werkdagen)

Je beheerst de one by one techniek en wilt meer

De London Lash Pro russian volume cursus is geschikt voor iedereen die de basis beheerst en toe is aan een stap verder in de wimperindustrie. Voor deze opleiding dient u een wimperextensions cursus one by one gevolgd te hebben en minimaal 3 maanden ervaring te hebben na het verkrijgen van uw one by one certificaat. 

In kleine groepjes of privé 

In de London Lash pro russian volume cursus leert u hoe u op een veilige manier meerdere superfijne wimperextensions in een waaier plaatst op1 wimper . De training wordt gegeven in kleine groepjes van maximaal 3 personen of als u liever de cursus privé wilt volgen is dat ook mogelijk. Bij ons krijgt u les van een gecertificeerde London Lash Pro trainster. U kunt dan ook wel stellen dat wij gespecialiseerd zijn en elke cursist de perfecte start geven om russian volume te kunnen plaatsen.

U leert meer dan alleen de techniek

Tijdens de russian volume cursus leert u alles over gezondheid en veiligheid, allergische reacties en contra indicaties. Ook leert u welke materialen het best geschikt zijn voor u en wat voor verschillende wimperextensions er allemaal zijn. Heel belangrijk zijn de regels over styling ,afstand, lagen en richting van de wimperextensions. Ook het verwijderen en opvullen van wimperextensions komt aan bod. Dus na deze russian volume cursus weet u alles wat nodig is om aan de slag te gaan.

Inclusief perfectie training binnen 6 maanden

Bij de London Lash Pro cursus russian volume kunt u binnen 6 maanden terug komen voor nog een perfectie training. Dit is niet verplicht maar raden we zeker aan. Er zijn ongetwijfeld vragen of punten die u zou willen bespreken met de trainster en wij kunnen nog een keer naar u werk kijken en tips geven

OFFICIEEL LONDON LASH ACCREDITED CERTIFICAAT

Na het afronden van een London Lash russian volume cursus ontvangt u een officieel London Lash Accredited certificaat.  Een accredited certificaat is uniek in Nederland. Het betekent dat de training is goedgekeurd door meerdere instanties uit het buitenland en voldoet aan hoge standaards. Ook ontvangt u een leuke korting voor in de webshop en een lifetime support van onze trainsters

Neem contact met ons op als u vragen heeft

Wij zijn gevestigd in Sliedrecht (Zuid-Holland) waardoor we heel centraal in Nederland liggen en het voor iedereen mogelijk is om een wimperextensions cursus russian volume of cursus wimperextensions one by one te volgen. Ook zitten we vrij dicht bij het treinstation van Sliedrecht. De datums worden in overleg vastgelegd en alle cursussen en trainingen worden in Sliedrecht gegeven. Wilt u meer weten over een van de cursussen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

  • Uitgebreid betaalgemak: