Wimperextensions benodigdheden
Wimperextensions benodigdheden
Doctor Langeveldplein 12
3361HE Sliedrecht
0184 633 050 - info@wimperextensions-benodigdheden.nl

 

Vóór 15:00 uur besteld? Zelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 50,-

Cursus wimperextensions one by one

Lees meer..
Cursus wimperextensions one by one volgen? Bij de academie van wimperextensions benodigdheden bieden wij een uitgebreide cursus one by one aan. U heeft geen vooropleiding nodig en sluit de training af met een erkend certificaat.
Lees minder

Onze voordelen

  • Exclusieve merken!
  • Officieel HQ en opleidings locatie London lash pro & SoHenna Nederland
  • Officieel HQ en opleidings locatie InLei Nederland
  • Officieel HQ Lash art pro Nederland
  • U krijgt een Lifetime support bij het volgen van onze trainingen!
  • Award winning brands wereldwijd!
  • Klinisch geteste producten! 
  • Cruelty free!
  • Free gift every order!
 
Cursus wimperextensions one by one - 2 daagse FOUNDATION (one by one) TRAINING

2 daagse FOUNDATION (one by one) TRAINING

€ 499,00 Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden (werkdagen)

Geschikt voor beginners

De London Lash foundation training is geschikt voor iedereen die een professioneel wimperstyliste wilt worden. U heeft geen vooropleiding nodig om deze training te kunnen volgen. Ook is deze training geschikt voor degene die geen juiste basis cursus one by one hebben gevolgd en hun kennis over de techniek, veiligheid, producten, en styling willen uitbreiden.

In kleine groepjes of privé 

In de London Lash pro foundation cursus leert u uitgebreid de one by one techniek. De training wordt gegeven in kleine groepjes van maximaal 3 personen of als u liever de cursus privé wilt volgen is dat ook mogelijk. Bij ons krijgt u les van een gecertificeerde London Lash Pro trainster. U kunt dan ook wel stellen dat wij gespecialiseerd zijn en elke cursist de perfecte basis bieden om wimperstyliste te worden. 

U leert meer dan alleen de techniek

Tijdens de cursus wimperextensions one by one leert u alles over gezondheid en veiligheid, allergische reacties en contra indicaties. Ook leert u welke materialen het best geschikt zijn voor u en wat voor verschillende wimperextensions er allemaal zijn. Heel belangrijk zijn de basis regels over styling ,afstand, lagen en richting van de wimperextensions. Ook het verwijderen en opvullen van wimperextensions komt aan bod. Dus na deze training weet u alles wat nodig is om aan de slag te gaan.

Inclusief perfectie training binnen 6 maanden

Bij de London Lash Pro cursus one by one kunt u binnen 6 maanden terug komen voor nog een perfectie training. Dit is niet verplicht maar raden we zeker aan. Er zijn ongetwijfeld vragen of punten die u zou willen bespreken met de trainster en wij kunnen nog een keer naar u werk kijken en tips geven

OFFICIEEL LONDON LASH ACCREDITED CERTIFICAAT

Na het afronden van een London Lash cursus one by one ontvangt u een officieel London Lash Accredited certificaat.  Een accredited certificaat is uniek in Nederland. Het betekent dat de training is goedgekeurd door meerdere instanties uit het buitenland en voldoet aan hoge standaards. Ook ontvangt u een leuke korting voor in de webshop en een lifetime support van onze trainsters

Neem contact met ons op als u vragen heeft

Wij zijn gevestigd in Sliedrecht (Zuid-Holland) waardoor we heel centraal in Nederland liggen en het voor iedereen mogelijk is om een one by one wimpers cursus te volgen. Ook zitten we vrij dicht bij het treinstation van Sliedrecht. De datums worden in overleg vastgelegd en alle cursussen en trainingen worden in Sliedrecht gegeven. Wilt u meer weten over een van de cursussen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

  • Uitgebreid betaalgemak: