Wimperextensions benodigdheden
Wimperextensions benodigdheden
Prisma 59
3364DJ Sliedrecht
0184 633 050 - info@wimperextensions-benodigdheden.nl

 

Vóór 15:00 uur besteld? Zelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 50,-

Brow lamination cursus

Lees meer..

Brow lamination cursus volgen? Bij de academie van wimperextensions benodigdheden bieden wij de InLei® brow lamination training aan. U heeft geen vooropleiding nodig en sluit de training af met een erkend certificaat van Inlei®

Lees minder

Onze voordelen

  • Exclusieve merken
  • Officieel HQ InLei® en Lash Art Pro in NL
  • U krijgt een Lifetime support bij het volgen van onze trainingen!
  • Award winnaars!
  • Dierenleed vrij, parabenen vrij en klinisch getest!
  • Free gift every order!
Sorteren op:
 
11 van 1
Aantal tonen:
 
 
Brow lamination cursus - InLei® Browlamination X BrowBomber MASTERCLASS/TRAINING

InLei® Browlamination X BrowBomber MASTERCLASS/TRAINING

€ 199,00 Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden (werkdagen)

Geen vooropleiding nodig voor deze cursus

De Brow lamination training is geschikt voor iedereen die een extra behandeling wilt aanbieden in de salon. U heeft geen vooropleiding nodig om deze brow lamination training te kunnen volgen. Het is een mooie toevoeging op de InLei® lash lift behandeling en ook te combineren met de lash lift training of als toevoeging aan diverse wenkbrauw behandelingen. 

We zijn officieel opleidingspunt voor InLei® in Nederland

Met trots kunnen we melden dat we naast verdeler ook het officiële opleidingspunt zijn van InLei® zijn in Nederland. We zijn ook coördinator van alle trainingslocaties en trainen naast de cursisten ook de trainers in Nederland. We zijn nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van het fantastische product van InLei®, wat rechtstreeks uit Italië komt en ontwikkelt is in laboratoriums en universiteiten in Milaan. Iets wat Uniek is in deze industrie is dat alles vastgelegd is in documenten dus alles wat het doet is feitelijk vastgelegd. Geen valse beloftes!

Officieel certificaat na het afronden van de cursus

Na het afronden van de brow lamination opleiding ontvangt u een officieel InLei® certificaat van de trainster. De cursus bestaat uit zowel theorie als praktijk en na het goed uitvoeren van de behandeling op uw model tijdens de brow lamination cursus ontvangt u uw welverdiende certificaat. Het werken op uw model gaat onder begeleiding van de trainster en u ontvangt alle tips en trucs die u moet weten om de behandeling zo optimaal mogelijk uit te kunnen voeren.

Wij verbreden onze kennis met internationale trainingen

Omdat we graag de beste opleidingen willen aanbieden volgen we zelf regelmatig opleidingen. Hiervoor reizen we de hele wereld over om van de beste te mogen leren. In deze industrie bent u nooit uitgeleerd en dit is voor ons de manier om op de hoogte te blijven van alle kennis, ideeën en visie die er zijn en dit brengen we graag over naar u en waarborgen we de kwaliteit van onze training.

ons doel is om elke stylist succesvol te maken

Ook als u feedback wilt op uw werk, kunnen wij daarnaar kijken. Wij blijven investeren in onze cursisten door u lifetime support aan te bieden. Ons doel is dat alle cursisten op hoog en professioneel niveau aan de slag kunnen gaan en hierdoor veel tevreden klanten krijgen. Heeft u een brow lamination opleiding ergens anders gevolgd maar mist u sommige vaardigheden? Kijk dan eens naar de optie voor een materclass/perfectietraining

neem contact op voor brow lamination training

Wij zijn gevestigd in Sliedrecht (Zuid-Holland) waardoor we heel centraal in Nederland liggen en het voor iedereen mogelijk is om een brow lamination training bij ons te volgen. Ook zitten we vrij dicht bij het treinstation van Sliedrecht. De datums worden in overleg vastgelegd en alle datums vermeld op de website van de cursussen en trainingen worden in Sliedrecht gegeven. Wilt u meer weten over een van de cursussen?  Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

  • Uitgebreid betaalgemak: