Wimperextensions benodigdheden
Wimperextensions benodigdheden
Doctor Langeveldplein 12
3361HE Sliedrecht
0184 633 050 - info@wimperextensions-benodigdheden.nl

 

Vóór 15:00 uur besteld? Zelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 50,-

Salon

In onze salon "Lashmasters Nederland" kunt u terecht voor wimperextensions, lashlifting & Filler en diverse behandelingen voor het stylen van uw wenkbrauwen.

Lashmasters Nederland is gespecialiseerd in wimperextensions zetten, Permanente make-up, Lashlifting & Filler en in het stylen van uw wenkbrauwen. Hier voor volgen we met regelmaat trainingen in het buitenland om op het hoogste niveau dit te kunnen uitvoeren.

Als u voor wimperextensions kiest kunt u voor verschillenden technieken terecht

Als het om wimperextensions gaat bent u bij ons aan het juiste adres. Alles is mogelijk!! U kunt kiezen voor de one by one techniek, op elke natuurlijke wimper 1 extension en daarin zijn diverse looks mogelijk en wordt de beste styling gebruikt voor uw ogen.

Volume techniek de trend van het moment

Ook kunt u kiezen voor de volume techniek, de trend van nu! Hierbij worden handgemaakte waaiertjes met ultra dunne en zachte extensions geplaatst per natuurlijke wimper. Hiermee kunt u zowel voor naturel gaan als voor dramatisch. Deze techniek voelt super zacht aan en zijn net zo dun als uw eigen wimpers.

Geef u natuurlijke wimpers een boost en meer krul en dikte door elke 5-6 weken een lashlift & Filler treatment te doen.

De lashlift & Filler van InLei is een product dat uit Italië komt en echt verbluffende resultaten geeft. Als u dit herhaald elke 5 -6 weken zullen uw nieuwe wimpers gekrulder en dikker terug gaan groeien!! Bijna niemand heeft gekrulde wimpers van zichzelf en als u geen wimperextensions wilt of kan dragen is dit zonder twijfel de behandeling!! Na deze behandeling blijven u wimpers ongeveer 5-6 weken gekruld en gelift. Het is afhankelijk van uw uitval van de natuurlijke haren.

Als u kiest voor een wenkbrauw treatment dan bespreken we eerst uw wensen en overleggen we wat we gaan doen.

We bieden verschillende wenkbrauw behandelingen aan. We raden altijd aan om uw wenkbrauwen te laten groeien en niets zelf weg te epileren. Kleuring met verf of henna wordt altijd in overleg met de klant bepaalt. We willen altijd gaan voor een kleur die het beste bij uw gezicht past.

De vorm wordt bepaalt en de wenkbrauwen worden symmetrisch gemaakt. Hiervoor gebruiken we een meetinstrument speciaal voor de wenkbrauwen.

We hebben speciale technieken om wenkbrauwen uit te tekenen en weer twee gelijke wenkbrauwen te creëren. Zelfs als je bijna geen wenkbrauwen meer hebt kunnen we deze vormen. Om de wenkbrauwen te shapen en epileren gebruiken we wax, touw en een epileertangetje.

Neem direct contact op
Salon - Salon
Aanmelden E-mailvoordeel

Krijg maandelijks de laatste
trends en acties in je e-mailbox!

Naam*
Uw E-mail*
  • Uitgebreid betaalgemak: