Wimperextensions benodigdheden
Wimperextensions benodigdheden
Doctor Langeveldplein 12
3361HE Sliedrecht
0184 633 050 - info@wimperextensions-benodigdheden.nl

 

Vóór 15:00 uur besteld? Zelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 50,-

Over wimperextensions benodigdheden

Bent u op zoek naar een goede training op het gebied van wimpers of wenkbrauwen? Of de juiste producten om mee te werken? Dan willen wij u heel graag helpen en mocht u vragen hebben dan horen wij die graag!

Gevestigd in Sliedrecht

Wimperextensions benodigdheden is gevestigd in het centrum van Sliedrecht. Goed te bereiken vanaf de A15 en vlakbij het station.  Ook kunt u gratis parkeren voor de deur.  Bij ons kunt u terecht voor salonbehandelingen, diverse trainingen en ook kunt u bij ons bestellingen afhalen op afspraak.

Opgericht in 2014

Ooit zijn we net zo begonnen als de meeste stylisten onder ons. Aan huis op een kamertje tussen de kledingkasten. Onze passie is uitgegroeid tot een heel dynamisch, groeiend en leuk bedrijf waar we elke dag gaan voor kwaliteit, zowel in de salon als in de trainingen en service.

Uitsluitend exclusieve merken met kwaliteit

We werken samen met exclusieve merken waardoor we ons onderscheiden in onze trainingen en groothandel. We zijn constant opzoek naar merken die een verhaal hebben en hoge kwaliteit bieden in hun producten.  

Met trots mogen wij zeggen dat we het enige London Lash Pro academy in Nederland zijn

Sinds 2017 geven wij officieel London Lash Pro trainingen en zijn we exclusief in Nederland met deze intensieve en sterke trainingen van London Lash Pro.

Team van 5 specialisten

Het team bestaat inmiddels uit 5 specialisten en we staan altijd open voor nieuwe specialisten omdat we nog steeds enorm hard groeien. Iedereen die bij ons werk volgt continue trainingen in binnen en buitenland om op het hoogste niveau te kunnen blijven werken en iedereen heeft zijn eigen specialisme binnen het team. Zou je bij ons willen werken? stuur dan gerust een email met cv en motivatie.

Bekijk aanbod
Aanmelden E-mailvoordeel

Krijg maandelijks de laatste
trends en acties in je e-mailbox!

Naam*
Uw E-mail*
Over Ons - Salon

Salon

  • Uitgebreid betaalgemak: