Wimperextensions benodigdheden
Wimperextensions benodigdheden
Doctor Langeveldplein 12
3361HE Sliedrecht
0184 633 050 - info@wimperextensions-benodigdheden.nl

 

Vóór 15:00 uur besteld? Zelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 50,-

Over wimperextensions benodigdheden

Wimperextensions benodigdheden is een Nederlands bedrijf dat 6 jaar geleden is gestart. 

Wat begonnen als een passie voor wimperextensions zetten in een ruimte aan huis is uitgegroeid tot een gezond groeiend bedrijf dat zicht constant door ontwikkeld. 

Onze kennis en ervaringen graag overbrengen

6 jaar geleden was de wimperindustrie in Nederland achter op andere landen. Dus vanuit dat gevoel zijn we onze kennis uit het buitenland gaan halen. We hebben ontelbaar veel trainingen gevolgd, conferences bijgewoond en wedstrijden gedaan en ook gewonnen. Al deze kennis stoppen we in onze trainingen omdat we graag willen dat onze cursisten goed beginnen en zich als ware artiesten ontpoppen. Niets is leuker dan kennis delen en samen groeien in deze branche.

Quality boven quantity

Wij verkopen enkel het beste van het beste. Het moet echt goed zijn en boven de rest uitspringen. We zijn sinds 2018 verdeler van Inlei in Nederland. Inlei is HET merk voor wimper en wenkbrauw lifting en komt uit italië. Het is meer dan alleen een product dat de wimpers en wenkbrauwen lift, het zijn producten die voeden, verzorgen, klinisch getest zijn en volgens de eu regels gemaakt worden en net als Lash Art Pro uitvoerig getest worden voordat het op de markt komt.

We werken samen met de beste trainingslocaties

We werken samen met verschillende trainingslocaties in Nederland. Stuk voor stuk zijn deze trainsters ervaren in hun vak en zeer goede trainsters. Het voordeel is dat er zo meer keuze is in locatie maar ook in datums en aanbod om Inlei en Lash Art Pro trainingen te kunnen volgen. Is er in jouw provincie nog geen locatie en ben jij die gedreven Artiest die bij onze merken past? Neem dan gerust contact met ons op.

Heb je vragen dan kan je altijd contact met ons opnemen

We streven ernaar om altijd zo snel mogelijk alle vragen te beantwoorden. De snelste manier is een mail sturen naar info@wimperextensions-benodigdheden of via het contact formulier op de website.

 

Bekijk aanbod
Aanmelden E-mailvoordeel

Krijg maandelijks de laatste
trends en acties in je e-mailbox!

Naam*
Uw E-mail*
  • Uitgebreid betaalgemak: