Wimperextensions benodigdheden
Wimperextensions benodigdheden
Doctor Langeveldplein 12
3361HE Sliedrecht
0184 633 050 - info@wimperextensions-benodigdheden.nl

 

Vóór 15:00 uur besteld? Zelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 50,-

Over wimperextensions benodigdheden

Bent u op zoek naar een goede training op het gebied van wimpers of wenkbrauwen? Of de juiste producten om mee te werken? Dan willen wij u heel graag helpen en mocht u vragen hebben dan horen wij die graag!

Gevestigd in Sliedrecht

Wimperextensions benodigdheden is gevestigd in het centrum van Sliedrecht. Goed te bereiken vanaf de A15 en vlakbij het station.  Ook kunt u gratis parkeren voor de deur.  Bij ons kunt u terecht voor salonbehandelingen, diverse trainingen en ook kunt u bij ons bestellingen afhalen maar wel enkel op afspraak.

Opgericht in 2014

Wat ooit begonnen is als een hobby is gegroeid tot een geweldig bedrijf! Onze passie heeft ons tot een heel dynamisch, groeiend en leuk bedrijf gebracht waar we elke dag gaan voor kwaliteit, zowel in de salon als in de trainingen en service van de groothandel. 

Uitsluitend exclusieve merken met kwaliteit

We werken samen met exclusieve merken waardoor we ons onderscheiden in onze trainingen en groothandel. We zijn constant opzoek naar merken die een verhaal hebben en hoge kwaliteit bieden in hun producten. London Lash pro en InLei behoren tot de grootste merken wereldwijd!   

Met trots mogen wij zeggen dat we het enige London Lash Pro academy in Nederland zijn

Sinds 2016 geven wij officieel London Lash Pro trainingen en zijn we exclusief in Nederland met deze intensieve en sterke trainingen van London Lash Pro. Een certificaat van London Lash pro is wereldwijd erkent!

We zijn niet alleen een groothandel en academy maar hebben ook een eigen salon! 

We testen alles zelf in onze salon en weten dus wat we verkopen en kennen alle moeilijkheden die een wimperstyliste tegenkomt tijdens een training! We werken inmiddels met diverse specialisten in het team omdat we veel verschillende werkzaamheden hebben wat tegelijkertijd onze werkdag enorm leuk maakt!

Bekijk aanbod
Aanmelden E-mailvoordeel

Krijg maandelijks de laatste
trends en acties in je e-mailbox!

Naam*
Uw E-mail*
  • Uitgebreid betaalgemak: