Wimperextensions benodigdheden
Wimperextensions benodigdheden
Doctor Langeveldplein 12
3361HE Sliedrecht
0184 633 050 - info@wimperextensions-benodigdheden.nl

 

Vóór 15:00 uur besteld? Zelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 50,-

Over wimperextensions benodigdheden

Bent u op zoek naar een goede training op het gebied van wimpers of wenkbrauwen? Of de juiste producten om mee te werken? Dan willen wij u heel graag helpen en mocht u vragen hebben dan horen wij die graag!

Gevestigd in Sliedrecht

Wimperextensions benodigdheden is gevestigd in het centrum van Sliedrecht. Goed te bereiken vanaf de A15 en vlakbij het station.  Ook kunt u gratis parkeren voor de deur.  Bij ons kunt u terecht voor de beste beauty producten gericht op wimpers en wenkbrauwen en ook diverse trainingen.

Opgericht in 2015

Wat ooit begonnen is als een hobby is gegroeid tot een geweldig bedrijf! Onze passie heeft ons tot een heel dynamisch, groeiend en leuk bedrijf gebracht met wereldwijd de beste producten en trainingen.

In 2020 is ons eigen merk ontstaan

We Werken samen met exclusieve merken waardoor we ons onderscheiden in onze trainingen en groothandel. We zijn constant opzoek naar merken die een verhaal hebben en hoge kwaliteit bieden in hun producten. InLei behoort tot de grootste merken wereldwijd!   En in 2020 zijn we onze eigen lijn begonnen. Lash art pro is ontstaan door verschillende samenwerkingen met de grootste artiesten wereldwijd.

 

We testen alles uitgebreid voor het echt verkocht gaat worden! 

We testen alles zelf in onze salonsetting en weten dus wat we verkopen. En niet alleen wij, onze collega's wereldwijd laten we onze producten testen voor een lange periode zodat we echt zeker weten dat we het beste kunnen bieden.

Bekijk aanbod
Aanmelden E-mailvoordeel

Krijg maandelijks de laatste
trends en acties in je e-mailbox!

Naam*
Uw E-mail*
  • Uitgebreid betaalgemak: