Wimperextensions benodigdheden
Wimperextensions benodigdheden
Prisma 59
3364DJ Sliedrecht
0184 633 050 - info@wimperextensions-benodigdheden.nl

 

Vóór 15:00 uur besteld? Zelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 50,-

Starterkit

Lash Lift kit kopen? Dan bent u bij wimperextensions benodigdheden op het juiste adres. Wij bieden een van de meest uitgebreide lash lifting producten aan wereldwijd, waaronder ook een zeer compleet lash lift kit. InLei® is Italiaanse hightech, een merk dat uitspringt op de rest. Klinisch getest in laboratoriums en de universiteit in Milaan. Bekijk hieronder het assortiment:

Onze voordelen

  • Exclusieve merken
  • Officieel HQ InLei® en Lash Art Pro in NL
  • U krijgt een Lifetime support bij het volgen van onze trainingen!
  • Award winnaars!
  • Dierenleed vrij, parabenen vrij en klinisch getest!
  • Free gift every order!
 
Starterkit - InLei® brow bomber kit

InLei® brow bomber kit

€ 129,50 € 116,55 Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden (werkdagen)
 
Starterkit - InLei® lash lift & filler startpakket

InLei® lash lift & filler startpakket

€ 210,00 € 182,82 Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden (werkdagen)
 
Starterkit - InLei® eyelash and eyebrow tinting set

InLei® eyelash and eyebrow tinting set

€ 149,11 Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden (werkdagen)

Alles-in-1 pakket voor als u wilt beginnen met InLei® lash lift& Filler

Wilt u gelijk in 1 keer alles aanschaffen om met deze geweldige producten te kunnen werken? Dan hebben wij een compleet lash lift kit in het assortiment. Met dit pakket kunt u minimaal 15 behandelingen doen. U kunt naast de lash lift kit nog heel veel andere accessoires vinden die er niet alleen fraai uitzien maar ook super handig zijn! Denk aan diverse penselen en mixingsticks, maar ook desinfectie producten die in een paar minuten uw werkoppervlaktes en gebruikte tools desinfecteren.

Nog Geen ervaring met lash lifting? volg onze training

Wanneer u nog geen ervaring heeft met de lash lifting behandeling, adviseren wij altijd eerst een training te volgen. Het zijn producten voor professioneel gebruik en voor mooie resultaten dient u elke stap perfect uit te voeren. U kunt bij ons de lash lifting training volgen om de fijne kneepjes van het vak te leren. 

Een lashlift product waarvan zijn werking bewezen is

Geen teleurstellende resultaten, want Inlei® is zo ontwikkelt en getest dat het doet, wat het zegt dat het doet. De InLei® lash lift producten geven gemiddeld 31% meer krul aan de wimpers en maken de wimpers gemiddeld 24% dikker. De lash lift kit producten zijn gebruiksvriendelijk, dierenleed vrij, parabenen vrij en klinisch getest.

revolutionair serum dat de wortel en proliferatie van keratine stimuleert

In het lash lift pakket zit ook de "LASH FILLER" , wat een revolutionair serum is. Omdat het niet alleen de dikte van de al gegroeide haartjes beïnvloedt maar ook de wortel en de proliferatie van keratine stimuleert. De aanbrenging is eenvoudig en veilig. De totale behandeling hiervan duurt ongeveer  60-75 minuten.

Neem contact met ons op voor uw vragen over onze lash lift kit

Wilt u een lash lift kit kopen of één van onze andere producten, maar heeft u nog vragen? Stuur ons dan gerust een e-mail. Ook kunt u op afspraak langskomen om een lash lift kit of andere producten af te halen. Neem gerust contact met ons op voor uw vragen!

  • Uitgebreid betaalgemak: