Wimperextensions benodigdheden
Wimperextensions benodigdheden
Prisma 59
3364DJ Sliedrecht
0184 633 050 - info@wimperextensions-benodigdheden.nl

 

Vóór 15:00 uur besteld? Zelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 75,-

Lash lift kits

Lash lift kit kopen? Vóór 15:00 uur besteld? Zelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 50,-. Bekijk hieronder het assortiment:

Onze voordelen

  • Exclusieve merken
  • Officieel HQ InLei® en Lash Art Pro in NL
  • U krijgt een Lifetime support bij het volgen van onze trainingen!
  • Award winnaars!
  • Dierenleed vrij, parabenen vrij en klinisch getest!
  • Altijd leuk verpakt met liefde!
 
Lash lift kits - InLei® brow bomber kit

InLei® brow bomber kit

€ 129,50 Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden (werkdagen)
 
Lash lift kits - InLei® lash lift & filler startpakket

InLei® lash lift & filler startpakket

€ 210,00 € 182,82 Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden (werkdagen)
 
Lash lift kits - InLei® eyelash and eyebrow tinting set

InLei® eyelash and eyebrow tinting set

€ 149,11 Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden (werkdagen)

Lash Lift Starter kit is een Alles-in-1 pakket

Wilt u gelijk in 1 keer alles aanschaffen om met deze geweldige producten te kunnen werken? Dan hebben wij een compleet lash lift starter kit in het assortiment. Met dit pakket kunt u minimaal 15 behandelingen doen. U kunt naast de lash lift kit nog heel veel andere accessoires op onze webshop vinden die er niet alleen fraai uitzien maar ook super handig zijn! Denk aan diverse penselen en mixingsticks maar ook desinfectie producten die in een paar minuten uw werkoppervlaktes en gebruikte tools desinfecteren.

volg onze lash lift training bij nog geen ervaring

Wanneer u nog geen ervaring heeft met de lash lifting behandeling, adviseren wij altijd eerst een training te volgen. Het zijn producten voor professioneel gebruik en voor mooie resultaten dient u elke stap perfect uit te voeren. U kunt bij ons de lash lifting training volgen om de fijne kneepjes van het vak te leren. 

Ook kits om wenkbrauwen te liften of om te verven

Naast de lash lifting starter kit vindt u in ons assortiment ook nog andere kits. De InLei® brow bomber kit is geschikt voor het uitvoeren van wenkbrauw behandelingen. Bedoeld om het haar van de wenkbrauwboog gehoorzaam, zacht, zijdeachtig en gestyled te maken. De InLei® eyelash and eyebrow tinting set is geschikt voor het verven van wenkbrauwen en wimpers. De verf biedt een ideale kleur voor wenkbrauwen en wimpers op elk moment van de dag en in elke situatie.

lash lift producten waarvan de werking bewezen is

Geen teleurstellende resultaten, want Inlei® is zo ontwikkelt en getest dat het doet, wat het zegt dat het doet. De InLei® lash lift producten geven gemiddeld 31% meer krul aan de wimpers en maken de wimpers gemiddeld 24% dikker. De producten in de lash lift kit zijn gebruiksvriendelijk, dierenleed vrij, parabenen vrij en klinisch getest.

De lash Lift kit is voorzien van een revolutionair serum

In het lash lift pakket zit ook de "LASH FILLER", wat een revolutionair serum is. Omdat het niet alleen de dikte van de al gegroeide haartjes beïnvloedt maar ook de wortel en de proliferatie van keratine stimuleert. De aanbrenging is eenvoudig en veilig. De totale behandeling hiervan duurt ongeveer  60-75 minuten.

Neem contact met ons op voor uw vragen over onze lash lift kit

Wilt u een lash lift kit kopen of één van onze andere producten, maar heeft u nog vragen? Stuur ons dan gerust een e-mail. Ook kunt u op afspraak langskomen om een lash lift kit of andere producten af te halen. Neem gerust contact met ons op voor uw vragen!

  • Uitgebreid betaalgemak: