Wimperextensions benodigdheden
Wimperextensions benodigdheden
Prisma 59
3364DJ Sliedrecht
0184 633 050 - info@wimperextensions-benodigdheden.nl

 

Vóór 15:00 uur besteld? Zelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 50,-

Welke wimperextensions starterspakketten zijn er?

Geschreven door op Ga jij beginnen als wimperstyliste en heb je een starterspakket nodig? Dan bieden wij diverse starterspakketten aan. We weten dat als je gaat beginnen het heel lastig is om uit te zoeken wat je nou precies allemaal nodig hebt. Dus dat hebben wij voor jou gedaan. Lees snel verder voor meer informatie!

Ga jij beginnen als wimperstyliste en heb je een starterspakket nodig? Dan bieden wij diverse starterspakketten aan. We weten dat als je gaat beginnen het heel lastig is om uit te zoeken wat je nou precies allemaal nodig hebt. Dus dat hebben wij voor jou gedaan. Als beginnende start je altijd met de One by One techniek. Dat is bij elke opleider hetzelfde omdat hier de basis van het vak in zit.

Van small tot Large en one by one tot volume

We hebben de pakketten zo samengesteld dat er gekozen kan worden voor een pakket die minimaal bevat wat nodig is tot aan een large pakket dat heel uitgebreid is en waarmee je ook meer klanten mee kunt behandelen. De wimperextensions starterspakketten zijn er voor zowel de One by One trainingen als de Volume techniek trainingen. Ook vind je in ons assortiment starterspakketen voor onze perfectie trainingen of styling trainingen waar geen pakketten bij zitten.

De wimperextensions starterspakketten

Alle wimperextensions starterspakketten op een rijtje:

   

Ook starterspakketten met InLei® producten

We hebben niet alleen starterspakketten voor het werken met wimperextensions, maar ook een starterspakket voor Inlei® lashfillerbrow lamination kit en een complete tinting kit van Inlei®. Ideaal voor als je gaat beginnen met InLei®. Bij deze starterspakketten kan er gekozen worden voor zowel de flesjes als de zakjes.

 

Bestel vandaag nog jouw nieuwe producten

Bestel gemakkelijk en snel jouw nieuwe producten in onze webshop. Plaats jij jouw bestelling voor 15:00 uur? Dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Je ontvangt gratis verzending bij een bestelling vanaf € 50,-. Heb je toch nog vragen over de starterspakketten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Neem direct contact op
Welke wimperextensions starterspakketten zijn er? - Welke wimperextensions starterspakketten zijn er?
  • Uitgebreid betaalgemak: