Wimperextensions benodigdheden
Wimperextensions benodigdheden
Prisma 59
3364DJ Sliedrecht
0184 633 050 - info@wimperextensions-benodigdheden.nl

 

Vóór 15:00 uur besteld? Zelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 75,-

Wat heb je nodig voor wimperextensions?

Geschreven door op

Wat heb ik precies nodig als wimperstylist?

We snappen dat als je aan het begin van je carrière als wimperstylist staat. dat het lastig is om te bepalen wat je precies nodig hebt om te beginnen. Dit is dan ook waarom wij van Wimperextensions Benodigdheden trainingen aanbieden inclusief een starterkit. Dan hoef jij niet meer na te denken over wat je nodig hebt. 

De artikelen waar je niet zonder kan

Maar wat nu als je een training volgt waar je zelf de artikelen moet aanschaffen? Deze vraag krijgen wij vaker. Er zijn een aantal artikelen waar je echt niet zonder kan. Deze hebben wij voor jou op een rijtje gezet:

  • Wimperextensions: Dit product spreekt voor zich. Wij raden aan om te beginnen met een mixtray. Dit bevat alle lengtes waardoor je niet gelijk heel veel single trays (doosjes met enkele lengtes hoeft aan te schaffen. Zo kan je zonder veel geld te besteden testen welke wimpers jij fijn vindt. Als je begint met de One by One techniek raden we de 0,15 of 0,12 in dikte aan.
  • Tweezers: Een wimperstylist kan niet zonder tweezers. Het zijn de verlengstukken van je handen. Wij raden altijd een gebogen tweezer aan voor het oppakken van de wimpers. Ook raden wij een rechte tweezer aan voor het isoleren.
  • Lijm: Zonder lijm kan je geen wimperextensions bevestigen aan de natuurlijke wimpers. Kies een lijm die 2-3 seconden droogtijd heeft als je begint, zodat je de tijd ook hebt om de extensions te bevestigen.
  • Eyepatches of tape: De onder wimpers moeten afgeplakt worden om veilig te kunnen werken.
  • Cleanser en Primer: Deze twee heb je minimaal nodig voor een goede pre-treatment. Zonder goede voorbereiding zal je retentie slecht zijn. Ook al lijken wimpers op het eerste gezicht schoon, er is altijd onzichtbaar vet en vuil.
  • Lashpallet: De wimperextensions die je gebruikt moet je op een pallet naast het hoofd kunnen neerleggen.
  • Remover: Remover heb je niet vaak nodig. Maar met remover haal je veilig en efficiënt de extensions van de wimpers af.
  • Microbrushes: Microbrushes zijn pluisvrij. Hierdoor zijn ze geschikt om vloeistoffen zoals primer en cleanser aan te brengen bij iemand die al wimperextensions heeft. Dit is om te voorkomen dat er draadjes aan de extensions blijven haken.
  • Mascara brushes: Deze gebruik je om de wimper set te controleren. Als je klaar bent geef je deze mee aan je klant om de wimpers te onderhouden.

producten die wij jou aanbevelen als wimperstylist

Naast de bovenstaande musthaves om te starten, hebben we ook nog een aantal producten die wij echt aanbevelen. Met name de superbonder en de Glue accelerator. De superbonder raden wij aan voor maximale retentie en geen dampen na de behandeling en de Glue accelerator zorgt er voor dat de lijm meteen uithardt aan de buitenkant tijdens het zetten waardoor waaiers niet dichtklappen, lijm sneller droogt en minder of geen stickies tijdens je werk.

Productkennis om te bepalen wat je nodig hebt

Als je je eerste training gaat volgen is er nog geen productkennis. Zonder productkennis is het lastig om wimperextensions te kopen. Bij een goede training leren ze jou ook alles over de producten op de markt. Hoe werken de producten en waar dienen ze voor. Dit maakt het al een stuk makkelijker om te bepalen voor jou wat jij nodig hebt.

 

stijl je werkplek voor een professionele salon

Met bovengenoemde producten heb je als wimperstyliste alles in huis om aan de slag te kunnen. Deze artikelen kunnen aangevuld worden met accessoires en een salon setup. Leuk om bijvoorbeeld de salon te stijlen. Heb je nog geen (goede) lamp? Dan bevelen we de glamcor lamp aan. 

Heb je alle producten en heb je een goede training gevolgd? Dan komt het aan op oefenen, oefenen en nog eens oefenen.

Alle producten vind je in onze webshop

Wilt u wimperextensions kopen en alle wimperextensions benodigdheden erbij? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Heeft u vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Besteld u op werkdagen voor 15:00 bij Wimperextensions Benodigdheden, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Succes,

Naomie

Neem direct contact op
Wat heb je nodig voor wimperextensions? - Wat heb je nodig voor wimperextensions?
  • Uitgebreid betaalgemak: