Wimperextensions benodigdheden
Wimperextensions benodigdheden
Prisma 59
3364DJ Sliedrecht
0184 633 050 - info@wimperextensions-benodigdheden.nl

 

Vóór 15:00 uur besteld? Zelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 75,-

Waarom zijn zowel cleanser als primer essentieel?

Geschreven door op Als je hier al een tijdje bent, weet je dat het heel belangrijk is om de wimpers vooraf goed te behandelen voor een perfecte retentie. Lash Art Pro heeft een heel effectief en simpel stappenplan aan producten om de wimpers goed voor te bereiden op de perfectie retentie. 

Als je hier al een tijdje bent, weet je dat het heel belangrijk is om de wimpers vooraf goed te behandelen voor een perfecte retentie. Lash Art Pro heeft een heel effectief en simpel stappenplan aan producten om de wimpers goed voor te bereiden op de perfectie retentie. 

Foam is perfect om zichtbare make-up te verwijderen

We hebben het al eerder gezegd en we zullen het hoogstwaarschijnlijk nog een keer zeggen: foam is perfect om zichtbare make-up zoals mascara en eyeliner te verwijderen. Maar het is veel beter wanneer het wordt gebruikt in combinatie met de rest van de pre-treatment lijn. Alleen foam is dus niet genoeg. Foam laat vaak ook nog een laagje achter om de wimpers heen. Daarom nemen we de cleanser en primer onder de loep om jouw een idee te geven waarom ze altijd nodig zijn en niet afzonderlijk van elkaar kunnen worden gebruikt.

WAT IS CLEANSER?

Cleanser is speciaal ontwikkeld voor gebruik met wimperextensions. Het is op alcoholbasis en mag alleen specifiek op de wimpers worden aangebracht. Omdat het op alcohol is gebaseerd, verwijdert het alle oliën op de wimpers die afkomstig zijn van talg, make-up resten of huid verzorgings resten en breekt ook stof of vuil af.

Cleanser breng je rechtstreek aan op de wimpers

Cleanser wordt rechtstreeks op de wimpers aangebracht met een microbrush. Je moet voorzichtig zijn met cleanser om het niet in de ogen te laten komen, want dat zal erg pijnlijk zijn voor je klant! Tip om te voorkomen dat het niet in de ogen drupt mocht je te veel aan cleanser hebben gepakt: houdt een houten spatel onder de wimpers om op te werken. Deze zal alles wat te veel is aan cleanser opnemen zodat het ook niet in de ogen drupt.

Wimpers kunnen uitdrogen door de cleanser

Omdat cleanser op alcoholbasis is, kan het een beetje uitdrogen op de wimpers. Dit kan een groot effect kan hebben op hoe goed je wimperlijm werkt. Zoals we allemaal weten van onze wimperextensions training, is het de vochtigheid die ervoor zorgt dat het cyanoacrylaat in onze wimperextensions lijm polymeriseert. Met andere woorden, wat onze lijm droog maakt. Hierdoor, als we een erg uitgedroogd oppervlak hebben waar onze lijm grip op heeft, zal het gewoon niet aan de wimpers vastgrijpen en uitharden in de tijd die we verwachten. Dit is waar de primer om de hoek komt kijken!

WAT IS PRIMER?

Primer is absoluut essentieel als je cleanser hebt gebruikt. Cleanser is dan weer essentieel voor een optimale retentie, dus je hebt beide nodig! Primer rehydrateert de wimpers na het gebruik van cleanser. Primer is op waterbasis, dus voegt het vochtgehalte toe dat je nodig hebt om je lijm te laten werken zoals het hoort. 

Voorkom retentieproblemen door primer niet alleen te gebruiken

Primer kan net als cleanser, niet alleen worden gebruikt. Omdat het op waterbasis is, is het niet de beste manier om de wimpers echt te reinigen wanneer het solo wordt gebruikt. Je zult dus waarschijnlijk merken dat je retentieproblemen hebt als je geen andere voorbehandeling gebruikt.

Breid je pre-treatment routine uit

Al met al is er een zeer goede reden dat cleanser en primer het best verkopende duo zijn van Lash Art Pro! Om je pre-treatment routine uit te breiden, voeg je de protein remover pads toe op de huid rond de ogen om jouw eyepatches tijdens de behandeling op hun plaats te houden en ga dan over op de cleanser en primer.

Bestel vandaag nog jouw nieuwe producten

Bestel gemakkelijk en snel jouw nieuwe producten in onze webshop. Plaats u uw bestelling voor 15:00 uur? Dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Heb je toch nog vragen over onze wimperextensions? Neem dan contact met ons op. Wij helpen jou graag verder!

Neem direct contact op
  Waarom zijn zowel cleanser als primer essentieel? - Waarom zijn zowel cleanser als primer essentieel?
Waarom zijn zowel cleanser als primer essentieel? - Waarom zijn zowel cleanser als primer essentieel?
  • Uitgebreid betaalgemak: