Wimperextensions benodigdheden
Wimperextensions benodigdheden
Prisma 59
3364DJ Sliedrecht
0184 633 050 - info@wimperextensions-benodigdheden.nl

 

Vóór 15:00 uur besteld? Zelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 75,-

Verzorging van wimperextensions in de zomer

Geschreven door op Nu de zomer nadert, vragen klanten zich af hoe ze hun wimperextensions moeten verzorgen met de hoge temperaturen. We hebben wat adviezen voor je verzameld. Deze kun je aan alle klanten geven, zodat ze weten wat ze moeten vermijden op vakantie en hun wimpers tijdens de zomer kunnen onderhouden.

Nu de zomer nadert, vragen klanten zich af hoe ze hun wimperextensions moeten verzorgen met de hoge temperaturen. Klanten ondergaan vaak schoonheidsbehandelingen voordat ze op vakantie gaan, omdat ze er op hun best uit willen zien voor foto's of video's. Helaas weten sommigen niets over de nazorg, wat hun wimperextensions tijdens de eerste paar dagen van de vakantie ruïneert. We hebben wat adviezen voor je verzameld. Deze kun je aan alle klanten geven, zodat ze weten wat ze moeten vermijden op vakantie en hun wimpers tijdens de zomer kunnen onderhouden.

verse wimperlijn houdt niet van WARMTE EN VOCHTIGHEID

De adviezen gelden natuurlijk niet alleen voor vakanties. Elke klant die in een hete en vochtige omgeving leeft, zal soortgelijke omstandigheden ervaren. Dit zijn twee factoren waar verse wimperlijm op pas aangebrachte wimperextensions geen grote fan van is. Overmatige luchtvochtigheid kan ervoor zorgen dat de wimperlijm verzwakt of de lijm kan broos en klonterig worden op de wimperlijn. Vochtigheid kan de klanten ook doen zweten. Zweet draagt natuurlijke oliën die naar de wimpers kunnen reizen en de lijm kunnen aantasten.

Superbonder zorgt voor sterke en flexibele resultaten

De oplossing hiervoor is de super bonder gebruiken. De super bonder is een verzegeling die de lijm onmiddellijk uithardt nadat de behandeling is voltooid, terwijl flexibele lijmbindingen behouden blijven die waarschijnlijk niet breken of van de wimpers afbreken. Het enige wat de klant hoeft te doen is de wimpers dagelijks schoon houden. Met een goede reinigingsfoam kan de klant haar wimperextensions wassen in combinatie met een cleansing brush om het zweet en product ophoping te verwijderen, zodat de wimpers zo goed als nieuw blijven.

Vochtigheid gaat hand in hand met warmte. Bij hoge temperaturen is het belangrijk om te voorkomen dat je wimpers te bloot komen te liggen. Rondlopen in de zon is niet genoeg om de lijm aan te tasten, maar het gebruik van sauna's bij hitte van 65º - 90º.

 


Na 24 uur kun je zwemmen met wimperextensions

Er is een overvloed aan vragen zoals "kan ik zwemmen met wimperextensions?", "heeft zout water invloed op wimperextensions?" of "kan ik een zwembril over mijn extensions dragen?" We hebben genoeg antwoorden voor uw klanten. Als super bonder niet wordt gebruikt, wordt klanten altijd aangeraden 24 uur te wachten voordat er water in contact komt met hun ogen, zodat de wimperlijm kan uitharden en om schokpolymerisatie te voorkomen. Of het nu gaat om zwemmen in de oceaan of in een zwembad, wimperextensions kunnen worden aangetast. Het zoute water uit de oceaan of het chloor in een zwembad kan zich ophopen op de wimpers. Dit kan ertoe leiden dat klanten overmatig in hun ogen wrijven, waardoor de extensions verzwakken. Bovendien kan de wrijving van zwemmen onder water retentieproblemen veroorzaken als het water door de wimpers beweegt. En ja, je kunt een zwembril over wimperextensions dragen, hierdoor kunnen klanten hun zomeractiviteiten voortzetten met minimale schade aan hun wimpers. Als chloor of zout water in contact komt met de wimperextensions, wordt klanten opnieuw geadviseerd om een goede reinigingsfoam te gebruiken (zoals ze sowieso al zouden moeten doen) om eventuele resten van de oceaan of het zwembad van hun wimpers te verwijderen.

Vermijd zweet rondom de ogen tijdens sporten

Een 'summer body' is belangrijk voor sommige klanten die naar de sportschool gaan. Dit betekent dat zweten vaak onvermijdelijk is. Hoewel de klant het aanbevolen advies zou moeten opvolgen om haar wimpers schoon te houden met een reinigingsfoam, kan ze ook proberen zweten zoveel mogelijk te vermijden. Klanten kunnen tijdens het sporten een kleine handdoek of een zweetband gebruiken om zweet uit hun ogen te houden. Dit is eenvoudig en effectief, maar er moet worden opgemerkt dat als de klanten yoga beoefenen, ze Hot Yoga moeten vermijden. Dit zal namelijk onvermijdelijk hun wimperlijm aantasten.


Gebruik van COSMETISCHE EN SCHOONHEIDSPRODUCTEN

Op olie gebaseerde producten zijn een grote 'nee' als het gaat om wimperextensions in de zomerse warmte. Hoewel producten op oliebasis het behoud van de wimpers beïnvloeden, is het het meest effectief tijdens de zomerhitte vanwege het simpele feit dat de combinatie van vochtigheid, hitte, zweet en producten een recept voor een ramp kan worden.

Vermijd bruiningscreme rondom de ogen

Klanten die van spray- of nepbruining houden, moeten contact met de ogen vermijden. Dit kan worden vermeden door een veiligheidsbril over hun ogen te dragen om te voorkomen dat op olie gebaseerde chemicaliën uit de bruiningsoplossing in contact komen met de extensions.

Breng make-up voorzichtig aan romdon de ogen

Het is raadzaam om make-up en gezichtsproducten zoals vocht inbrengende crèmes en crèmes voorzichtig rond de ogen aan te brengen, aangezien producten op oliebasis niet in contact mogen komen met de wimperextensions. Bovendien kunnen make-upresten zich ophopen rond de lijm en wimperextensions en gedurende een lange periode retentieproblemen veroorzaken, dus de klant moet ervoor zorgen dat hij dagelijks alle make-up van de ogen verwijdert.

Gebruik olievrije zonnebrandcreme

Als laatste, maar zeker niet als minste, zonnebrandcrème. Een heel belangrijk onderdeel van ieders routine in de zomer is het dragen van SPF. Helaas zijn veel zonnebrandmiddelen op oliebasis, dus het moet zorgvuldig rond de ogen worden aangebracht, zodat het volledig in de huid kan trekken, net als bij andere huidverzorgingsproducten. Als de zonnebrandcrème op waterbasis is, mag deze niet rechtstreeks op het gezicht worden gespoten. Door het in de handpalm te spuiten, kan de klant het voorzichtig rond zijn gezicht deppen om zijn ogen te vermijden. Als alternatief zijn er olievrije zonnefilters beschikbaar die perfect geschikt zijn voor klanten met wimperextensions.

Laat klanten langskomen voor een check-up

Dit zijn wat van onze tips voor het verzorgen van wimperextensions deze zomer. Je kunt jouw klanten adviseren om regelmatig bij je langs te komen, zodat je de conditie van hun wimpers kunt beoordelen en ervoor kunt zorgen dat ze de tips opvolgen, zodat jouw werk deze zomer langer meegaat en klanten tevreden achterblijven.

☀️ TIP VAN LASH ART PRO☀️
Geef aan het einde van de behandeling de wimpers van uw klant een snelle zomerse waaierbries met de Lash Art Pro fan voordat u Superbonder aanbrengt als afwerking.

Neem direct contact op
  Verzorging van wimperextensions in de zomer - Verzorging van wimperextensions in de zomer
Verzorging van wimperextensions in de zomer - Verzorging van wimperextensions in de zomer
  • Uitgebreid betaalgemak: