Wimperextensions benodigdheden
Wimperextensions benodigdheden
Prisma 59
3364DJ Sliedrecht
0184 633 050 - info@wimperextensions-benodigdheden.nl

 

Vóór 15:00 uur besteld? Zelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 75,-

Nieuwste producten InLei® en Lash art pro

Geschreven door op De afgelopem periode heeft InLei® twee nieuwe producten uitgebracht. Namelijk de Forma shields en de Adiutrix wimperserum. Daarnaast zijn de wimperextensions van Lash Art Pro uitgebreid met extra krullen.

Inmiddels zijn de Forma shields omarmd door veel stylisten. Geweldige reactie zijn op het product gekomen en onze eigen ervaring met deze schildjes van InLei® zijn ook zeer positief. De meeste oogvormen en wimpers kan je met dit schildje bewerken. Als je weet hoe je de lotion moet plaatsen om het gewenste effect te krijgen, dan is het natuurlijk fantastisch dat je maar met 1 schildje hoeft te werken en geen maat hoeft uit te kiezen. Hele lange wimpers zijn ook een match met deze schildjes.

Wat is geen match met de Forma schildjes?

Bij hele steile en stugge naar beneden groeiende wimpers, die best een krul moeten maken, zouden wij de normale lijn van Inlei® voor pakken. Met de Forma schildjes kan je met deze wimpers niet het allerbeste resultaat krijgen. Je krijgt dus wel gelifte wimpers, maar niet die krul die je wel met de normale schildjes van Inlei® krijgt. Maar dat is dan ook eigenlijk het enige als het om soorten ogen en wimpers gaat. Wij kunnen ook voorstellen dat je het lastig vindt om te bepalen hoe je dan de vloeistof gaat aanbrengen. Dit is ook een beetje uitproberen, maar je krijgt dan ook een super handige handleiding erbij. Hierin staan super veel tips en trick en het ziet er mooi uit.

de adiutrix is het nieuwste product van InLei®

"De wat?" horen wij je denken. Adiutrix is de nieuwste groeiserum, waar ik al een aantal jaar van op de hoogte was dat dit zou komen. Ja echt, al een aantal jaar. Voor degene die InLei® kennen, weten dat InLei® alleen iets op de markt brengt als het helemaal klopt. Het moet doen wat het zegt dat het doet. Het moet perfect zijn!

Wij hebben de adiutrix voor jou getest

Wij zijn natuurlijk gelijk dit serum gaan testen nadat wij het in ons handen hadden. Wij kunnen echt met alle eerlijkheid zeggen dat dit ongelofelijk is. Naomie haar wimpers waren nooit vol, hele fijne haartjes en niet heel veel. Maar nu heeft zij toch echt een vollere wimperlijn en vollere wenkbrauwen. Wij kunnen niet omschrijven hoe blij wij hiermee zijn, wat wij zijn toch altijd wel een beetje sceptisch over als die groeiserums op de markt.

Meeste groeiserums bevatten troep en dat is met InLei® niet

InLei® verkoopt geen troep en dus ook niet met dit serum. Ook is dit product net als alle andere producten klinisch getest en dermatologisch getest. Je brengt het in het begin in de ochtend en avond aan. Na loop van tijd 1 keer per dag. Je voelt het niet zitten en trekt helemaal in. Met dit product ga je jouw klanten blij mee maken. InLei® heeft prachtige retail displays waar wij een korting van 30% op geven. Hier behoren ook twee retail displays toe met Adiutrix wimperserum. Op deze manier kun jij deze in jouw salon verkopen met veel marge.

Lash art pro is uitgebreid met extra krullen

Afgelopen maanden is het assortiment van Lash Art Pro uitgebreid met extra krullen. De volume wimpers zijn aangevuld met de krullen B, LC en LD in mixtrays. Deze krullen zijn super fijn voor bijvoorbeeld de extreme cateye, wishpy look, eyeliner effect of voor de klant die het net even anders wilt. Dat betekent dat je alle kanten op kunt wat betreft styling.

De pre mades en flatlashes worden ook uitgebreid

Afgelopen jaar zijn we veranderd van fabriek in pre mades. Dit omdat er problemen waren met levertijd en kwaliteit. Dit probleem is opgelost en de komende weken zullen de pre mades weer aangevuld worden en uitgebreid worden. De flatlashes hebben we al in mixtrays, maar gaan nu ook eindelijk in single trays komen. In december zullen deze ook in de webshop verschijnen.

Veel meer nieuwe producten van Lash Art Pro in 2023

Het jaar is bijna om en we gaan bijna 2023 tegemoet. Wij kunnen jullie vertellen dat er in 2023 een hoop nieuwe producten voor Lash Art Pro worden gelanceerd. Bestel jouw nieuwe producten gemakkelijk en snel in onze webshop. Bestel jij deze voor 15:00 uur? Dan worden ze vandaag nog verzonden. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Neem direct contact op
Nieuwste producten InLei® en Lash art pro - Nieuwste producten InLei® en Lash art pro
  • Uitgebreid betaalgemak: