Wimperextensions benodigdheden
Wimperextensions benodigdheden
Doctor Langeveldplein 12
3361HE Sliedrecht
0184 633 050 - info@wimperextensions-benodigdheden.nl

 

Vóór 15:00 uur besteld? Zelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 50,-

Goedkope wimperextensions

Geschreven door op Het plaatsen van wimperextensions is een vak. Hierbij moet je veilig te werk gaan. Het is belangrijk om te kiezen voor kwaliteit. Wij testen de wimperextensions altijd eerst zelf voordat we ze verkopen.

Wimperextensions zijn hot en happening! Wil jij ook graag goedkoop wimperextensions laten zetten maar ben je bang geworden door diverse horror verhalen op het internet? Of heb je zelf een negatieve ervaring vanuit het verleden? Enorm vervelend maar dat kan ook zeker anders! Kies bijvoorbeeld altijd voor een professionele wimperstyliste of bestel geteste producten die voldoen aan de eisen. 

Wimperstyliste is een vak!

Wat veel mensen niet begrijpen is dat er nog een hoop bij komt kijken voordat je jezelf volwaardig wimperstyliste mag noemen. Buiten het volgen van een training is het ook nog van belang om uiteindelijk te slagen voor het praktijkexamen. Zonder het behalen van het diploma betekent dit dat je nog niet de volledige kennis van het vak hebt, en het nog niet op een hoog niveau kunt uitvoeren.

Veilig te werk

Professionele wimperstylistes leren altijd veilig, hygiënisch en steriel te werk te gaan. Dit betekent dat onderstaande punten altijd nauwlettend in de gaten worden gehouden:

Hygiënisch werkruimte  

1. Veilige en steriele instrumenten.
2. Werken met medisch goedgekeurde ingrediënten en producten.
3. Door het opvolgen van deze punten word kwaliteit en veiligheid goed gewaarborgd!

Ervaring is de beste leermeester

In Engeland word er al enkele jaren gebruik gemaakt van wimperextensions, en ook in Nederland zien steeds meer mensen het gemak hiervan in. Dit betekent alleen wel dat het vrij ‘nieuw’ is in ons kikkerlandje. Wij van wimperextensions-benodigdheden.nl hebben er daarom voor gekozen om trainingen te volgen bij onze voorloper. Ondanks onze ervaring blijven we trainingen volgen om altijd op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de trends, producten en voorschriften.

Prijs / kwaliteit verhouding

Goedkope wimperextensions zijn niet per definitie verkeerd maar over het algemeen zegt de prijs wel heel veel over de kwaliteit van het product. Hoe duurzamer de materialen hoe duurder de extensions zijn. Het is van belang om eerst informatie op te zoeken over het product of over de styliste in kwestie. Op deze manier krijg je snel helder of je kiest voor kwaliteit waar je zelf echt plezier van gaat hebben.  Wimperextensions-benodigdheden.nl verkoopt gezien de kwaliteit relatief goedkoop wimperextensions, die altijd eerst zelf getest worden voordat er wordt besloten om deze te verkopen of dat hiermee gewerkt word. Wij willen alleen maar tevreden klanten en dat kan pas als ook wij helemaal tevreden zijn over onze producten! Zo weet u zeker dat u bij ons kwaliteitsproducten koopt.

Conclusie

We begrijpen heel goed dat het kopen of laten plaatsen van wimperextensions best prijzig kan zijn en goedkope wimperextensions daarom aantrekkelijker zijn. Maar wat wij zelf erg belangrijk vinden is dat er met kwaliteitproducten gewerkt wordt en de eerder genoemde 3 punten altijd worden nageleefd. Onze producten van London Lash Pro zijn in 2016 en 2018 nog uitgeroepen tot de beste in de beauty industrie en wij zijn er heel trots op dat wimperextensions-benodigdheden.nl hiermee mag werken! 

Goedkope wimperextensions - Goedkope wimperextensions
  • Uitgebreid betaalgemak: