Wimperextensions benodigdheden
Wimperextensions benodigdheden
Doctor Langeveldplein 12
3361HE Sliedrecht
0184 633 050 - info@wimperextensions-benodigdheden.nl

 

Vóór 15:00 uur besteld? Zelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 50,-

Glamcor: Best Lighting in the Industry, No Question

Geschreven door op

Het zou heel erg gemakkelijk voor ons zijn om simpelweg te schrijven 'Glamcor is het beste licht voor wimperextensions, feit!' We hebben er ook over nagedacht, maar we houden echt van deze lampen, en we willen dat jij er ook van houdt! Daarom vonden we het logisch om te schrijven over wat Glamcor-lampen zo geweldig maakt en waarom je er een NODIG hebt als wimpertechnicus.


ZE ZIJN VERSTELBAAR.

Glamcor tilt instelbaar naar een nieuw niveau - u kunt de hoogte, de armbreedte, waar de armen zitten en de helderheid aanpassen. Het ontwerp van een Glamcor-lamp betekent in feite dat u deze altijd en overal volledig kunt aanpassen aan uw exacte behoeften.


ZIJ ZIJN PROFESSIONEEL

Glamcor-lampen zijn zeer bekend, ze worden niet alleen gebruikt door wimpertechnici, maar worden ook gebruikt door zoveel make-upartiesten, tattoo-artiesten, medische klinieken, fotografen, makers van internetinhoud en nog veel meer sectoren! Ze laten zien dat je een hoge mate van professionaliteit hebt en dat je je werk serieus neemt.


HET GLAMCOR VERSUS RING LICHT DEBAT.

We horen dit veel. Zoals, VEEL. Er is veel te zeggen voor een ringlicht - ja, ze zullen een gezicht gelijkmatig verlichten, maar alleen als dat gezicht recht naar de lamp kijkt en niet wordt belemmerd door bijvoorbeeld een wimpertechnicus die zich over de cliënt buigt om hun wimpers. Zullen ze ervoor zorgen dat je foto's er geweldig uitzien? Ja. Zullen ze u helpen het gezicht van een klant van beide kanten en alle hoeken gelijkmatig te verlichten? Niet zo veel als een Glamcor-lamp! De twee armen die beide onafhankelijk van elkaar verstelbaar zijn, zullen een game-changer zijn als het gaat om het plaatsen van het licht dat je nodig hebt, precies waar je het nodig hebt. Glamcor-lampen zijn ook zoveel gemakkelijker om mee te reizen, omdat ze in feite opvouwen! Wanneer je je Glamcor ontvangt, zit deze in een verrassend kleine tas (wat trouwens een draagtas is voor gemakkelijk transport) en weegt hij verrassend weinig. Als u een mobiele technicus bent, is een Glamcor-lamp een absolute droom. Het kost minuten om in elkaar te zetten, minuten om op te bergen en het neemt zo weinig ruimte in dat je nauwelijks weet dat het er is.


ZE ZULLEN U BESCHERMEN TEGEN OOGSTRAIN.

Glamcor-lampen hebben 5 helderheidsinstellingen die supergemakkelijk aan te passen zijn, zodat je nooit te dicht bij de ogen van de klant hoeft te turen of te buigen om te zien wat je doet. Dankzij het verbeterde witte licht van 5.600K LED's heeft u altijd letterlijk daglicht binnen handbereik. Isolerende kwesties behoren tot het verleden en uw plaatsing zal altijd vlekkeloos zijn. De daglichtlampen van Glamcor produceren wit licht, wat minder vermoeide ogen veroorzaakt en op zijn beurt minder hoofdpijn veroorzaakt. Dit is goed voor u EN uw cliënt, want uw ogen zullen blij zijn en niet overwerkt, zelfs niet na uren en uren van behandeling, en uw cliënt zal verfrist wakker worden uit zijn wimperslaapje.


ZE ZIJN COMPACT.

Glamcor-lampen nemen bijna geen ruimte in beslag - de standaard zelf is ongeveer twee centimeter breed, dus als je weinig ruimte hebt en je twee wimperbedden tegen elkaar moet schuiven, kun je dat absoluut doen zonder je verlichting op te offeren!

Als u nog meer ruimte nodig heeft dan de meeste, is de nieuwe Glamcor Reveal een lamp met één arm die op het schoonheidsbed wordt geklemd en absoluut geen vloeroppervlak inneemt. Het supercompacte formaat en het betaalbare prijskaartje maken het een absoluut onberispelijke keuze voor zowel beginners als mobiele technici!


ZE ZULLEN UW FOTO'S GEWELDIG MAKEN.

Het licht dat wordt geproduceerd door een Glamcor-lamp zal je fotospel van een 6 naar een solide 10 brengen! Nogmaals, die aanpasbaarheid speelt een rol, niet alleen bij de specifieke armplaatsing, maar ook bij de helderheidsinstellingen. Het compacte formaat helpt ook veel als je veel andere camera-apparatuur hebt, omdat het gewoon niet te veel ruimte in beslag neemt! Met een Multimedia Extreme kunt u zelfs uw telefoon in de bevestigde standaard plaatsen, - u bespaart ook ruimte op een statief!


Al met al is een Glamcor-lamp een musthave als u de beste, meest professionele service wilt bieden. Als je je ooit afgevraagd hebt welke lamp je nodig zou hebben om een ​​wimperstudio op te zetten - dit is zonder twijfel je lamp!

 

Lots of love,

Naomie

Neem direct contact op
Glamcor: Best Lighting in the Industry, No Question - Glamcor: Best Lighting in the Industry, No Question
  • Uitgebreid betaalgemak: