Wimperextensions benodigdheden
Wimperextensions benodigdheden
Doctor Langeveldplein 12
3361HE Sliedrecht
0184 633 050 - info@wimperextensions-benodigdheden.nl

 

Vóór 15:00 uur besteld? Zelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 50,-

FAQ (Meest gestelde vragen)

 

 FAQ (veel gestelde vragen)

 

-Welke lijm is het beste voor mij?

De geschikte omstandigheden voor onze lijmen zijn opgenomen in de Glue Chart.

- Bevat de lijm  latex / formaldehyde?

Deze lijm is veganistisch, dierenleed vrij en vrij van latex en formaldehyde.

- Ik heb een lijm met weinig dampen nodig, welke is het beste?

Snel drogende lijmen kunnen sterkere dampen hebben dan langzamer drogende lijmen. Onze lijm met de laagste damp is Velvet.

 - Heeft u een lijm voor gevoelige ogen?

Nee, het hoofdverbindings bestanddeel is cyanoacrylaat die in alle lijmen zit. In een langzaam drogende lijm zit minder cyanoacrylaat maar kan nog steeds irritatie en een allergische reactie veroorzaken. Onze lijm met de kleinste cyanoacrylaat percentage is Velvet.

- Welke lijm heeft de beste retentie?

Voor ervaren wimper technici, kunnen lijmen met een hogere% van cyanoacrylaat betere retentie  bieden. Voor een goede retentie moet de voorbehandeling correct worden uitgevoerd en de lijm moet goed worden bewaard.Factoren zoals ervaringsniveau, de snelheid van de behandeling, de vochtigheid en de temperatuur in de ruimte kan de retentie beïnvloeden.

- Heeft u een doorzichtige lijm?

Ja, dat is onze doorzichtige lijm genaamd Crystal Bond.

 -Mijn waaiers sluiten, is mijn lijm te langzaam voor mij?

Beoordeel je noodzakelijke voorwaarden voor uw lijm. Als alternatief kunt u een sneller drogende lijm proberen. U kunt ook de Booster gebruiken op de wimperstrip om te voorkomen dat de waaiers sluiten.

-Lijm droogt niet, waarom?

Uw kamer voorwaarden kunnen van invloed zijn op de polymerisatie van de lijm. U kunt proberen om de vochtigheid in de kamer te verhogen voor een snellere lijm polymerisatie. Als alternatief kunt u de Booster gebruiken op de wimperstrip en op de natuurlijke wimpers om de snelheid van de polymerisatie te verhogen.

-Lijm blijft doorzichtig, is dat normaal?

Iedere lijm moet gedurende ten minste 1 minuut worden geschud  alvorens te gebruiken om alle ingrediënten te mengen. Zorg ervoor dat u bij elke gebruikt de lijm opnieuw schudt.

 -Lijm wordt stroperig, waarom?

Zorg ervoor dat uw houdbaarheid van de lijm niet is verstreken en dat het correct is opgeslagen in een koele, donkere plaats, ver weg van vocht en direct zonlicht. Verzeker dat geen residu lijm in de spuitmond is teruggedrongen naar de lijmfles - kan de rest van de lijm ruïneren. Afvegen van het mondstuk met een (nat) doekje wordt de lijm in de fles stroperig van. Niet correct sluiten van de dop  direct na het uitgieten van de druppel lijm kan de lijm stroperig maken. Lijm die al langer dan 8 weken is geopend wordt stroperig..

-Hoe kan ik mijn lijm tuut schoonmaken?

Met een klein stukje wax strip of aluminium folie om de lijm van de tuut te vegen na elk gebruik. Bewaar het flesje rechtop en knijp voorzichtige overige lijmresten uit de tuut.

-Mijn lijmtuut is geblokkeerd, wat moet ik doen?

U kunt een reserve mondstuk kopen om de verstopte tuut te vervangen. Als het mondstuk vast kwam te zitten aan de dop, raden we aan om de Glue Rescue Kit te proberen.

 -Hoe bewaar ik een geopende lijm?

De Thermopack of de Airtight container zal uw lijm beschermen tegen vocht en opslaan op een koele plaats uit direct zonlicht is aan te bevelen.

-Mag ik de lijm in de koelkast bewaren?

Bewaar nooit een geopende lijm in de koelkast. De lijm houdt niet van de veranderingen in temperatuur: bewaar het op een koele, droge plaats uit de buurt van direct zonlicht, maar niet in de koelkast waar de luchtvochtigheid hoog is.

- Bij een net gezette set borstel ik veel wimpers eruit?

Controleer uw voorbehandeling procedure en kamer omstandigheden die nodig zijn voor uw lijm. Indien u onlangs bent overgestapt van een stroopachtige lijm naar een waterige lijm, zorg er dan voor  dat u bij de  pick-up voldoende hoeveelheid lijm op de extension pakt omdat waterige lijm sneller droogt. U kunt ook overschakelen naar een langzamer drogende lijm als deze lijm te snel voor u zou kunnen zijn.

- Kan ik wimpers zetten bij een zwangere klant? (Vaak over de lijm - dat is de belangrijkste zorg)

Ja, u kunt wimpers zetten bij iemand die zwanger is, maar de retentie daarvan kan afwijken als gevolg van hormonale schommelingen. Ook heeft de klant meer kans op een allergische reactie.

- Mijn cliënt had een allergische reactie, kan ik haar wimpers opnieuw doen?

Nee, want als ze eenmaal een allergische reactie heeft ontwikkeld zal ze deze ook in de toekomst hebben

-De ogen van mijn klant prikken direct na de behandeling, wat moet ik doen?

Gebruik de Mini Cooli aan het eind van de behandeling om de dampen te verminderen. Met behulp van de Superbonder helpt u de  lijm met polymerisatie en het verminderen van de irritatie van de dampen.

 

Houd er rekening mee dat dit slechts suggesties zijn en als je verder problemen met uw lijm ondervindt dan gerust contact op met onze klantenservice.

Neem direct contact op
FAQ (Meeste gestelde vragen) - FAQ (Meeste gestelde vragen)
  • Uitgebreid betaalgemak: