Wimperextensions benodigdheden
Wimperextensions benodigdheden
Prisma 59
3364DJ Sliedrecht
0184 633 050 - info@wimperextensions-benodigdheden.nl

 

Vóór 15:00 uur besteld? Zelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 75,-

De wimperextensions van Lash Art Pro

Geschreven door op Lash Art Pro denkt mee met Artiesten en is uniek met zijn kleuren en kwaliteit!

Zoveel keus als het gaat om wimperextensions. Als u een ervaren artiest bent dan is het allemaal nog aardig te overzien maar wat als u net begint? Lash Art Pro heeft hier als enige in de industrie ook op ingespeeld met kleur.

Hoe werken de gekleurde doosjes van Lash Art pro 

Het is u misschien al opgevallen dat we een kleurrijk assortiment hebben aan wimperextensions verpakkingen. Dit komt omdat we voor elk soort wimperextension een andere kleur doosje hebben. Hieronder een overzicht:

Alle soorten wimperextensions hebben een premium kwaliteit

Lash Art Pro denkt op vele vlakken mee met de artiest. De kwaliteit moet goed zijn. De extensions moeten sterk zijn, een bepaalde kleur zwart zijn en de strips moeten aan eisen voldoen waardoor de artiest fijn met onze wimpers kan werken. Om dit voor elkaar te krijgen doen we een controle bij de fabriek voordat het verzonden wordt naar Nederland. En voor dat het überhaupt geproduceerd wordt, wordt het eerst maanden getest door ervaren artiesten.

Wimperextensions met Verschillende krullen en lengtes

Ook hebben we een krullen kaart. Deze kaart laat het verschil in krul duidelijker zien. Omdat ieder ander merk verschilt in krullen willen we het graag zo duidelijk mogelijk laten zien hoe onze krullen vallen. Lengte is in millimeter aangeduid. Ook hebben we voor de volume wimpers 6mm in ons assortiment.

Naast extensions een ruim aanbod aan benodigdheden

We hebben natuurlijk niet alleen extensions maar ook alles wat er voor nodig is om een succesvolle wimperstylist te zijn. Ook voor onze benodigdheden hebben we dezelfde eisen. Het moet functioneel zijn, praktisch en kwalitatief goed.

Bestel vandaag nog uw nieuwe producten

Bestel gemakkelijk en snel uw nieuwe producten in onze webshop. Plaats u uw bestelling voor 15:00 uur? Dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Heeft u toch nog vragen over onze wimperextensions? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u  graag verder!

Neem direct contact op
De wimperextensions van Lash Art Pro - De wimperextensions van Lash Art Pro
  • Uitgebreid betaalgemak: